O nama

Povijest

Paralelno sa proizvodnjom sadnica uveo je vremenom u poslovanje tvrtke i dodatne djelatnosti s ciljem da zaokruži svoju viziju provođenjem kompletnih usluga na polju hortikulture i hortikulturnog projektiranja. Krećući od manjih prema najzahtjevnijim hortikulturnim radovima, gdje se uvijek jednako pristupalo i pojedincu vrtlaru ili većim klijentima.

Sustavi navodnjavanja, te projektiranje hortikulturnih površina dugo vremena kao jedina tvrtka na području današnje RH na svim zaokruženim poljima hortikulture, te kao jedina tvrtka na području bivše države.

Tvrtka Horting godinu po godinu stjecala je izrazito povjerenje klijenata diljem Hrvatske. Konstantno praćenje trendova u odabiru i uzgoju biljaka, praćenje napredovanja tehnologije i konstantna ulaganja, tvrtku su tim zdravim pristupom održali na samom vrhu tržišta na polju hortikulture do današnjeg dana, a nije suvišno ni istaknuti da je u vrijeme velikih ekonomskih kriza i ratnih i poratnih godina tvrtka uvijek uredno i zdravo financijski poslovala.

Naša vizija

Od 2011. godine tvrtkom upravlja Marko Kortizija, ing. agronomije i pod njegovim vodstvom je postala div sa juga Hrvatske, poznata i u samom vrhu probranih tvrtki na tom polju u Republici Hrvatskoj. Marko Kortizija sa velikom je vjerom uložio ogromna sredstva za širenje rasadnika i vlastite proizvodnje, skladišnih kapaciteta, modernu mehanizaciju za izvođenje najsloženijih zahvata u hortikulturi, te zapošljavanje stručnih radnika za sve oblasti djelovanja tvrtke. Tvrtka je oplemenila gotovo sve javne površine bisera Jadrana grada Dubrovnika, okoliš brojnih luksuznih hotela, vila, obiteljskih kuća i projektiranjem i izvođenjem radova. Rasadnici i proizvodni pogoni se nalaze u Konavlima u mjestu Popovići.

Uz velike skladišne kapacitete, vlastitu proizvodnju autohtonih sadnica, o kojim svakodnevno ljudski brine veliki tim osposobljenih ljudi, osiguravamo i brzu isporuku kupcima bez rizika da poslano bilje putem dođe u stresnu situaciju.

Sve sadnice su pod visokom njegom, zdrave i maksimalno prilagođene za svoj nastavak života u tlu, gdje konačno i pripada i s ponosom ističemo činjenicu da smo pioniri na polju ekološkog uzgoja sadnica u Republici Hrvatskoj.

shopping-basket.png
Kupnja online

Pogledajte naše dostupne proizvode.

truck.png
Besplatna dostava

Besplatna dostava za nrarudžbe iznad 1000kn.

Povrat novca
Zakonska garancija povrata sredstava.

100% garancija kvalitete na proizvode.

Naši proizvodi