Usluge

Horting d.o.o.

Svaki je vrt ili zeleni, kako ga često nazivaju (naš odabir je multikolorni), javni prostor, vrt i ostale hortikulturne površine specifičan po svojoj namjeni, položaju i okruženju, te je naša profesionalna obaveza pristupiti potpuno individualno svakom klijentu i osmisliti i ponuditi originalno i pripadajuće idejno i izvedbeno hortikulturno rješenje.

Polazeći za tim načelom, vođeni vlastitom kreativnošću i desetljećima iskustva s brojnim uglednim klijentima, među kojima je i biser Mediterana – grad Dubrovnik, stvorili smo prepoznatljiv stil u oblikovanju, obogaćivanju i oplemenjivanju prirodnih prostora, koji u današnjem vremenu zahtijevaju maksimum iskoristivosti, sve u okviru nedostatka raspoloživih površina takve namjene.

Svako naše idejno rješenje je uistinu autentično i maksimalno prilagođeno klijentu, uz detaljan troškovnik radova i cijene predviđenog biljnog materijala, ostalih naših proizvoda i brojnih usluga čiji se broj godinama povećava.

Ponuda

Također, naša paleta ponude hortikulturnih radova je iznimno široka, s brojnim kombinacijama. Prvenstveno znanje i iskustvo, najmodernija mehanizacija, stručan tim ljudi i povjerenje brojnih uglednih klijenata svjedoče našim mogućnostima.
U našoj ponudi posebno ćemo istaknuti:

– iskope terena
– sve sustave podloga
– dobavu plodne zemlje, treseta, supstrata, gnojiva i svega ostalog potrebnog za funkcionalnost i zdravlje zelene površine
– sijanje trave i postavljanje travnatih tepiha
– sadnja bilja
– sustavi navodnjavanja
– vrtni građevinski radovi
– usluge autodizalice
– prijevoz teških tereta
– hortikulturno održavanje